Werkwijze

Intakegesprek

Het 1e gesprek betreft het intakegesprek. Voorafgaand aan het gesprek ontvang je een uitgebreide vragenlijst en een voedingsdagboek welke je een paar dagen voorafgaand aan het gesprek ingevuld retourneert. Dit dient ter voorbereiding op het gesprek en om alvast een beeld te krijgen van jouw gezondheidstoestand. Vragen die je zoal kunt verwachten zijn vragen over jouw klachten, familiaire ziekten, ziektegeschiedenis, geestelijke gesteldheid (zenuwachtig, depressief, concentratie, motivatie etc.), stoelgang, belangrijke gebeurtenissen in je leven, medicijngebruik en je leef,- en eetgewoonten. Tijdens het intakegesprek neem ik de vragenlijst met je door en indien nodig vraag ik door op zaken die nog niet voldoende duidelijk zijn. Met alle informatie die uit de vragenlijst en naar aanleiding van het gesprek naar voren is gekomen, stel ik een op maat gemaakt advies op. Dit advies kan bestaan uit voedings-, suppletie- en leefstijladvies. Soms kan het echter nodig zijn om eerst nog aanvullend onderzoek te laten uitvoeren. Het hangt geheel van jouw gezondheidstoestand af waaruit dit onderzoek bestaat. Dit kan een vragenlijst zijn, maar ook bloed-, speeksel-, urine of ontlastingsonderzoek. Het intakegesprek duurt ongeveer 1,5 uur. 

Adviesgesprek

Ongeveer 2 a 3 weken na het intakegesprek volgt het adviesgesprek. Tijdens dit gesprek wordt het advies met je doorgenomen en is er uiteraard ruimte voor het stellen van vragen. Dit gesprek duurt ongeveer 1 uur. Na het consult ga je naar huis met een duidelijk plan van aanpak en richtlijnen waar je de komende weken aan gaat werken. Elk advies is maatwerk en dus volledig toegespitst op jouw persoonlijke situatie. 

Vervolgconsult

Tijdens het vervolgconsult wordt de voortgang besproken. Waar loop je tegenaan? Hoe staat het met jouw klachten? Mocht je vragen hebben, dan is er ruimte om deze te stellen. De eerste vervolgconsulten duren ongeveer een uur. Na een aantal consulten is soms 30 minuten voldoende. Ook dit is maatwerk en hangt geheel af van jouw persoonlijke situatie.

Tarieven

Intakegesprek (incl. voorbereiding en opstellen persoonlijk advies)

€ 105,00

Adviesgesprek

€   70,00

Vervolgconsult half uur / heel uur

€   35,00 / € 70,00

Telefonisch consult per 15 minuten

€   17,50

Darmmicrobioomtest (diverse testen beschikbaar)

prijs op aanvraag

Tarieven zijn inclusief B.T.W. 
Kosten voor laboratoriumonderzoeken en voedingssupplementen zijn niet inbegrepen.

Kennismaken? Klik hier om een gratis kennismakingsgesprek te boeken.


Vergoeding zorgverzekering

Mijn consulten worden niet vergoed door de zorgverzekeraars. Daar tegenover staat dat ik mijn tarieven zo scherp mogelijk neerzet. Vanwege mijn aansluiting bij een beroepsvereniging (CAT) voldoe ik aan de kwaliteitseisen die aan een professionele praktijk worden gesteld.

Betalings- en annuleringsvoorwaarden

Annulering van een afspraak dient minimaal 24 uur voor de afspraak telefonisch of per e-mail gedaan te worden, anders worden de kosten alsnog in rekening gebracht. 

Betaling vindt plaats na afloop van een consult middels een factuur. De factuur dient binnen 14 dagen te zijn voldaan. Indien de factuur niet binnen 14 dagen is betaald, is hierop wettelijke rente verschuldigd tot aan betaling.